Omhuld

Bloed, zweet en tranen, dat zit er in deze compositie. Het is niet gemakkelijk om in deze tijden muziek te componeren en te produceren. Alles gebeurt uiteraard coronaproof. En dat kost tijd. Maar wat ben ik blij om het resultaat eindelijk met jullie te kunnen delen!

Dit lied gaat over de tijd na Corona, een tijd die ik somber inzie. Met name voor jongeren. Omhuld door stof gaan we een toekomst tegemoet waarbij het milieu er waarschijnlijk niet goed vanaf gaat komen.

Bekijk en beluister hier de compositie:

Like de video en vergeet ook zeker niet om te abonneren op mijn kanaal. Zo mis je niets van mijn composities. En laat je me weten wat je van de video vindt?

Je kunt me ook volgen op Facebook. En bekijk ook eens mijn andere berichten bij Laatste Nieuws

Credits:

  • Tekst : Ko de Laat
  • Compositie/arrangement/producer : Wout Kwakernaat
  • Video : Odilia Kerkhoven van Studio Oda
  • Gitaar : Joshua Bredow
  • Accordeon : Lies Verhoeven
  • Sopraan : Marianne Verschoor
  • Alt : Hanneke Mertens- van Veen
  • Tenor : Wout Kwakernaat
  • Bas : Reinier Smallegange