Piano uitvoering uit de oude doos

In een tijd zoals deze is muziek fijn om even mee weg te dromen. Muziek kan je altijd en overal beluisteren. En het roept herinneringen op. Ik word er nostalgisch van. Daarom deel ik graag deze video met jullie. Een pianouitvoering van mijn leerlingen uit 2007. De leerlingen speelden allemaal Domenico Scarlatti.

Je kunt de video hieronder bekijken. De video is hier direct te bekijken op YouTube. 

In speelvolgorde zag je hier:

Amy van Langeraad, Niek van de Gaag, Florine van Meer, Joshua Bredow, Karin van Hengel, Maurice Zwart, Mirthe van Merwijk en Fabiano van Gool.

Stuk voor stuk talentvolle leerlingen. Wat geweldig om dit terug te zien. Ik kan niet wachten totdat mijn leerlingen hun vooruitgang kunnen laten zien tijdens onze optredens.

Ooit bracht ik zelf een cd uit met muziek van Domenico Scarlatti. Je kunt het album beluisteren op Spotify en Deezer en natuurlijk op YouTube. Het album is ook te koop, mail voor een exemplaar naar info@woutkwakernaat.nl.

Like de video en vergeet ook zeker niet om te abonneren op mijn YouTubekanaal. Zo mis je niets van optredens en mijn composities. En laat je me weten wat je van de video vindt?

Je kunt me ook volgen op Facebook. En bekijk ook eens mijn andere berichten bij Laatste Nieuws