Straatbeeld

Mijn nieuwste corona compositie

Deze compositie schreef ik naar aanleiding van het nieuwe straatbeeld ten tijden van corona. Het straatbeeld verandert. Waar we eerst gewend waren om hutje mutje door de stad te lopen, is dat nu toch heel anders. Deze compositie geeft beeld en geluid aan deze nieuwste corona lockdown.

Geheel coronaproof zijn alle stemmen apart opgenomen en later gemonteerd. 

Bekijk en beluister hieronder de compositie ‘Straatbeeld’.

Like de video en vergeet ook zeker niet om te abonneren op mijn kanaal. Zo mis je niets van mijn composities. En laat je me weten wat je van de video vindt?

Je kunt me ook volgen op Facebook. En bekijk ook eens mijn andere berichten bij Laatste Nieuws

Credits:

  • Tekst: Ko de Laat
  • Sopraan: Marianne Verschoor
  • Alt: Hanneke Mertens
  • Tenor: Wout Kwakernaat
  • Video: Odilia Kerkhoven van Studio Oda